Taktelt

EXPEDITION NORWAY Taktelt for montering på bil

created by dji camera

Et genialt produkt for deg som driver med off-road, overlanding, ekspedisjoner, driver med skogsarbeid, besøker festivaler, driver med kajakk, sykling, rafting, jakt, fiske, eller de som driver med ekstremsport, eller kanskje kort sagt for deg som liker å ferdes i naturen og liker å ha muligheten på å stoppe på det perfekte sted, for å slå leir og overnatte der du ønsker. Hvem har vel ikke overnattet i telt og opplevd at regnet trenger inn, det blir gjørmete og sølete på utsiden og det blir sølete og vått også inne i teltet. Dette kan gjøre teltturen til et mareritt. Med et taktelt fra EXPEDITION NORWAY sover du trygt i høyden, beskyttet fra små kryp og rovdyr. De som har brukt tak-telt får ikke fullrost det pga. det og det tar ca 10 minutter å slå det opp og pakke det sammen igjen. Det har sin faste plass på taket og opptar ikke bagasjeplass inne i bilen. Til våre tak-telt i ES-serien levere vi også anneks, som dekker inntil bilen og gir deg ennå mer plass og ikke minst privatliv. Alle våre telt kommer standard med myggnett og alle beslag og bolter er av syrefast stål. Vi har utviklet frem et suverent tak-telt med ekstra kraftig duk av typen rip-stop (samme type som benyttes i fallskjermer) og denne tåler en kraftig regnskur. Festes enkelt til et hvilket som helst takstativ.

Gjør et trygt valg, kjøp tak-telt fra EXPEDITION NORWAY. Utviklet for Nordisk bruk etter våre spesifikasjoner og krav til kvalitet.

Spesifikasjon:

 • Bunn: Aluminiumsplater og isolert skum
 • Ramme: Aluminium
 • Stige: Teleskop aluminium
 • Regn-trekk/tak: 500D Polyester Oxford PU 2500mm, W / P, W / R
 • Telt tekstil: Høy kvalitet 270 ± 10g Rip-Stop poly-bomull
 • Lerret, vanntett ventilasjon W / P PU
 • Myggnetting: Ja
 • Madrass: Skum med høy tetthet 70mm tykk
 • Innvendig ramme: 5/8 «aluminiumsrør
 • Kjøretrekk: Kraftig PVC sort med logo

Anneks til telt:

 • Sidevegger med dører, myggnett og gulv
 • Veggsmateriale: 420D Polyester Oxford PU 2500mm, W / P, W / R

TAKTELT FRA EXPEDITION NORWAY HOLDER HØYESTE KVALITET: Korrosjonsbestandige hengsler i 304 rustfritt stål, tykkelse 3 mm Alle skjøter / sømmer i tapet utførelse. Alle aluminiumsdeler er Space Aluminium, eloksert på overflaten som gjør det mer slitesterk mot korrosjon og gir et pent utseende. Alle bolter er 304 rustfritt stål med nylock-mutter mutter eller låseskive som sikrer at den sitter godt og heller ikke vil ruste. For å sikre at taket er helt tett, bruker vi et høykvalitets vanntett materiale. Hovedmateriale er poly-bomull med rip-stop et ventilert materiale som sikrer ventilasjonsegenskaper og er rift-sikkert. (samme som bl.a brukes i fallskjerm eller kite.) Vi leverer telt i 3 ulike størrelser, 140cm, 160 og 190cm

Er du fortsatt usikker?? Kjøp telt fra noen som bruker dem selv. Vi i Expedition Norway bruker teltene selv, vi selger dem ikke bare. Vi har flere referanser fra fornøyde kunder. Bare se siden med kunde bilder. Ta kontakt for tilbud på telt med frakt!

Trykk her for å kjøpe taktelt i nettbutikken