Om oss

Expedition Norway ble startet opp i Januar 2018, og har til mål å bli ledende i Norge på Taktelt og utstyr til Overlanding. Vi holder til i Arendal, nærmere bestemt Eydehavn. Takteltene våre bærer vårt eget merke navn, og blir produsert etter våre egne spesifikasjoner og krav til kvalitet. Dette kan du lese mer om under presentasjonen av takteltene. Vi kommer til å lansere flere nye telt i løpet av året, så her er det bare å følge med.

Vi er nye i bransjen, men har allerede fått avtaler med flere store internasjonale merker. Vi er importør av bla. ARB, FrontRunner, Bestop, AEV, Teraflex, Rubicon Express, ProComp, ASP-Eberle med flere. Dette er leverandører som leverer kvalitetsprodukter til bla Jeep. Vi har samlet mer enn 25 år erfaring med Jeep og kan bygge om din Jeep Wrangler så å si etter dine ønsker. Vi er totalleverandør av alt utstyret fra top til tå, og leverer bilen din godkjent SVV.

Vi har gode avtaler på frakt og leverer varene om så helt hjem på døren din med PostNord. Du vil selvfølgelig ha muligheten til å hente varen ved vårt lager om du måtte ønske dette.

I nettbutikken har vi ferdig betalingsløsning som sikrer deg en trygg handel gjennom Klarna. Du kan selv velge om du vil betale nå, utsette eller dele opp betalingen. Dette for å gi deg trygghet rundt ditt kjøp.

Expedition Norway har til mål å tilby best mulig kvalitet til markedets beste priser og gi dere den beste kundeopplevelsen dere kan få.

Har dere spørsmål eller ser noe vi mangler i sortimentet er det bare å ta kontakt på salg@expeditionnorway.no.