Mye nytt hos oss i år!!

Nå er vi gått inn i en ny fase hos Expedition Norway. Vi er flyttet inn i nye egene lokaler. Molandsveien 339, 4849 Arendal er ny adresse. Nettbutikk og sosiale medie blir oppdatert med dette etterhvert.

Lagret er oppe å går og det er fult av varer fra alle leverandører. Vi kommer til å lage en egen utstillingsdelen, ikke den største men, for å vise de viktigste produktene våre. Her stiller vi ut taktelt, takrack, kjølebokser og stoler mm.

Vi kommer til å ha en verksted del hvor montering av telt, takrack og annet tilbehør monteres.

Vi monterer ny travers kran for montering av telt, og ja teltene monterer vi fortsatt GRATIS!

Senere på våren blir det Car`s and Coffe hos oss med grilling av mat. Vi jobber også med å kanskje gjøre dette til greie at vi kan tilby overnatting i nærområdet for de som ønsker dette med taktelt eller annet telt. Da vi ikke er helt sikker på om det gå i orden, kommer vi tilbake til dette på et litt senere tidspunkt.

Vi er i tillegg blitt Respo forhandlere i løpet av vinteren. Og jobber med å kunne ta service på disse. Vi kommer til å kunne levere reservedeler til disse hengerne også.