Overlanding, trenger jeg Taktelt på bilen??

En stor del av det vi driver med er Taktelt. Mange av disse har funnet veien ut til alle landsdeler i Norge, og flere av disse har også vært utenfor landet. Vi er veldig stolte av teltene våre og vi får veldig gode tilbakemeldinger på dem, men det er ikke dette innlegget skal handel om.

Swagen vår på tur.

Swagen fra Expedition Norway er en billig inngangsbillett til Overlanding. Denne koster bare 3495,- i nettbutikken vår og sikrer deg en flott plass å sove på turene dine. Denne passer fint i bagasjerommet på bilen din. Veier bare 11 kg og er rask å sette opp. Og når du har fått den opp har dere en komfortabel soveplass på 90 x 210 cm. Madrassen er fast og komfortabel og kommer med et behagelig og vaskbart trekk. Bunnen er vanntett, og alle åpningene kommer med myggnetting.

For bestilling og mer info:https://shop.expeditionnorway.no/products/2-pers-swag